Despre noi

 

Firma Fabianus Agrement S.R.L a  debutat  in cadrul  activitatii comerciale  in anul 1990 Fierbinti (Ialomita).

Intrarea in BUCURESTI  a avut loc in anul 1991 cu primul  “en-gros” in Giulesti  in anul 1993.

Primul contract de distributie bere  l-a semnat in anul  1993  cu  Dreher,  iar in anul 1995 firma Fabianus Agrement incepe o colaborare cu Interbrew, finalizata  in anul 1999  cu primul contract semnat, care va fi prelungit pana in anul 2004.

Obiectul de activitate al firmei  este comertul en-detail si  en-gross al  bauturilor alcoolice, sucuri,apa  si alte produse . Gama de produse pe care o comercializam este foarte variata datorita partenerilor comerciali pe care ii avem.

Produse comercializate

Cu exceptia  bauturilor alcoolice  si non-alcoolice pe care  le puteti cumpara de la noi va mai  oferim  cafeaua Lavazza, trabucuri Habanos si cigarillos, snack-uri, chipsuri , alune si alte produse pe care le puteti descoperi, daca ne contactati la sediul principal din Calea Giulesti nr 345, sau prin formularul de contact de la  pagina Contact .

Cafeaua Lavazza

Pentru a  largi gama de produse oferite ne-am   extins activitatea  si am inceput sa comercializam cafeaua Lavazza la capsule, perfecta pentru birourile din firme, companii mici, medii si  trabucuri habanos cubaneze hand-made de cea mai buna calitate .

In afara cafelei  Lavazza,  Fabcorp Brand  va ofera ceaiuri la capsule cu diferite arome : lamaie, fructe de padure, piersica, lamaie si menta, strugure si iasomie, mere si scortisoara. Pentru mai multe informatii despre produsele oferite accesati site-ul www.cafeauamea.ro

Trabucuri Habanos

Clientilor pretentiosi, iubitori ai trabucurilor habanos cubaneze si tigarilor de foi de pe intreg teritoriul tarii, Fabianus Agrement SRL le  ofera posibilitatea achizitionarii acestor produse direct din magazinul online Habanosclub, la preturile cele mai bune de pe piata.

Trabucurile si cigarillos pot fi cumparate direct din magazinul online de la adresa www.habanosclub.ro si in maxim trei zile lucratoare ajung la destinatia dorita  prin intermediul firmei de curierat rapid Nemo Express, plata fiind realizata la destinatie.

Depozitele noastre

In prezent avem 3 puncte de distributie  ale produselor noastre :

  •  Str. Calea Giulesti, nr.345 , Cod postal:060271, Sector 6 , Bucuresti   Telefon/Fax:021-2214369;
  • Doraly Expo Market  :Adresa DN2 – km 12,5 sos. Bucuresti-Urziceni,Afumati, jud. Ilfov;

  • Depozit Apromat :Adresa Drumul Timonierului , Sector 6, Militari , Bucuresti.